Nyheter

Velkommen til Galleria Kunstfestival 2021


Marius Alexander Hollås. Foto: Sarah Aakerøy Johansen

Vi kom oss, sammen, gjennom 2020. Det ble et svært spesielt år for Galleria, som i sitt 15. år måtte legge om på alle planer og gjennomføre under helt spesielle vilkår. Men vi klarte det! 15 utstillere på kunstmessen "Kunst uten filter", en helt ny satsing med salgsutstilling, og fire fantastiske hovedutstillinger.


Nå ser vi fram mot sommeren 2021, hvor Sjøgata på ny skal fylles med levende kunst og kultur. I tett samarbeid med våre partnere i Festspillene Helgeland er nå program for sommerens festival under utarbeidelse. Vi har mye å se fram til. Velkommen til Mosjøen 3. - 11. juli!


Nå kan man melde seg på til kunstmessen "Kunst uten filter", hvor vi åpent tar i mot unge og gamle visuelle kunstnere som ønsker å presentere seg selv og sin unike kunst. Man kan stille ut med både fotografier, malerier, skulpturer og kunsthåndverk. Som deltaker blir man tatt med i et berikende og inspirerende fellesskap med andre kunstnere, og kan også boltre seg i det mangfoldige og innholdsrike programmet til Festspillene Helgeland.


Les mer her om hvordan du kan melde deg på, og finn også mer informasjon om det praktiske ved å stille ut på "Kunst uten filter".

Siste innlegg