Nyheter

Mer samarbeid og

July 10, 2018

Lederduoen i Galleria ønsker seg et breiere samarbeid og vil ta i bruk hele byen. 

 

 Styreleder i Galleria Kunstfestival Annika Honggard (t.v.) og daglig leder Rikke Lund tilhører den unge generasjonen vefsninger som mer enn noe annet ønsker å skape liv og økt bolyst i Mosjøen og Vefsn. (Foto: Torild Wika)

 

 

Planleggingen av  Galleria 2019 er alt i gang, ennå før årets kunstfestival er gjennomført. Målet med Galleria står uansett like solid forankret som Øyfjellet, sier styreleder Annika Honggard og daglig leder Rikke Lund i et intervju med Helgeland Sparebanks publikukasjon Drivkraft for Helgeland

- Festivalen skal være en kreativ tumpleplass for kunst og kultur, enten det dreier seg om malerier, dans, naturopplevelser eller musikk og litteratur.

 

 

Del på Facebook
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Petter Dass gt 1

8656 Mosjøen

Du finner oss på VÆXT Mosjøen

logo_vext2.png

© 2019 Galleria Kunstfestival.