Påmelding  2020

OBS! Pga covid-19 har styret i Galleria Kunstfestival besluttet å ikke arrangere "kunst uten filter" i sin kjente form. Det vil allikevel bli et knippe påmeldte kunstnere som stiller ut under Galleria 2020. Vi beklager dette og lover at vi kommer sterkere tilbake til neste år, og håper at du ønsker å melde deg på da.


Informasjon

Still ut og selg din kunst i Mosjøen sentrum og i den unike og historiske Sjøgata. Galleria kunstfestival tar ansvar for markedsføring, reklame og bevisstgjøring slik at du når et interessert publikum. Galleria kunstfestival tar ingen provisjon for salg av kunst i forbindelse med festivalen. For å stille ut (fra ca 6 m veggplass) under festivalen beregnes det en deltager-/markedsføringsavgift fra kr. 2.500 - kr. 3.300 inkl moms. Bl. a. inkluderer dette oppføring med info og foto i katalog som distribueres i 7000 eks, samt presentasjon på www.galleria.no.
Påmeldingen regnes ikke som fullført før avgiftene er betalt.
Barn og unge under 18 år stiller ut gratis.

Det tilbys ulike utstillingsplasser i Mosjøen sentrum med ulik prisnivå:

  • Utstillingshallen i Mjåvatnbrygga (golvplan)

  • Diverse lokaler i Mosjøen sentrum.

For å komme med i festivalkatalogen må vi ha påmelding innen 1. mai. 2019. Ved påmelding senere vil du kunne få stand og oppføring med info på galleria.no,  men ikke oppføring i trykket katalog.
Les mer om vilkår 

Viktig

De som melder seg på via skjemaet vil få en automatisk bekreftelse om mottatt påmelding via mail. (Hvis ikke, så sjekk evt. om den har havnet i spamboksen din).

Du er ikke påmeldt før deltageravgift er betalt.

Vær oppmerksom på at det kan være begrensinger i forhold til antall deltagere ved de ulike utstillingslokalene. Husk at det kan ta noen dager før du får svar på påmeldingen.
Galleria kunstfestival praktiserer avbestillingsrutiner. Et avbestillingsgebyr på 25% vil bli fakturert for å dekke administrasjonskostnader, hvis du må melde deg av festivalen. Innbetalinger refunderes ikke.

Frist for innsending av informasjon/bilde til bruk i katalog er 1.mai 2019
(Hvis det er ledig plass så kan du selvfølgelig få plass hvis du bestemmer deg etter denne datoen. Prisen vil være den samme, men du blir ikke med i katalog).

Petter Dass gt 1

8656 Mosjøen

Du finner oss på VÆXT Mosjøen

logo_vext2.png

© 2019 Galleria Kunstfestival.