Eierne

MOSJØEN

KUNSTFORENING

Mosjøen Kunstforening ble grunnlagt i 1968. Den er drivkraft i arbeidet med å presentere profesjonelle kunstnere for lokalmiljøet. Målet er å fremme interessen for kunst.
Helt fra starten har kunstforeningen vært en pådriver i utviklingen av miljøet i Sjøgata.

Mosjøen kunstforening er åpen for alle interesserte som arbeider for foreningens formål.

https://mosjoenkunstforening.com/

bryggerweb_redigert.jpg

KULTURVERKSTEDET AS

Kulturverkstedet

Kulturverkstedet er et flerbrukshus med kafé, kunstgalleri, Alrunen antikvariat, utleielokaler og utleie av Gjestehusene i Sjøgata. Kulturverkstedet er blitt et sosialt treffpunkt for folk i alle aldre. God servering og en dose kultur i et særegent miljø, har gitt stedet sjel.

Kulturverkstedet ønsker å bevare gamle tradisjoner både inne byggeskikk, interiør og selvsagt i kafeen. Derfor serverer vi hovedsaklig god hjemmelaget tradisjonsmat i kafeen, for eksempel Melk-kake, Sveler og deilige rekesmørbrød! Det lages også gjerne fest i de vakre saler, og serverer både mat og drikke etter gjestenes ønske.

http://kulturverkstedet.ipage.no/
 

VEFSN MUSEUMS- OG LOKALHISTORIELAG

Vefsn Museums- og Lokalhistorielag (VML) er en ideell organisasjon som arbeider for å ta vare på historisk materiale og formidle kunnskap om de skiftende samfunnsforholdene i Vefsn-regionen opp gjennom historien.

http://vefsnmuseumslag.no/

Vefsn Museums- og Lokalhistorielag
Lydiabryggas Venner

LYDIABRYGGAS VENNER

Lydiabryggas Venner driver Lydiabryggas eiendommer og vedlikeholde de eiendelene som hører til. Aktiviteten er en viktig del av det antikvariske kulturlivet i Vefsn.

I egenskap av å være en miljøskapende kulturinstitusjon, skal laget drive aktiviteter i sitt navn som i alle høve er ideologisk og livssynsmessig nøytralt.

http://www.lydiabrygga.com

SJØGATA VEL

Forslaget for snart 50 år siden om å rive den gamle og nedslitte bebyggelsen i Sjøgata skapte en storm av protester. Kreftene som ville bevare og utvikle området vant fram. I dag er Sjøgata Mosjøens paradegate. Som fortsatt trenger omsorg og stell.