Bærekraftig kunstauksjon

Har du et kunstverk på veggen eller på loftet som du ikke lenger finner plass til? Kanskje har du en vegg hvor det hadde gjort seg med et ordentlig kunstverk? Eller er du bare lysten på å se hva Mosjøens kunstsamlere har i sine hjem? Galleria kunstfestival inviterer til Bærekraftig kunstauksjon lørdag 7. mai på Jacobsenbrygga. På denne kunstauksjonen er det kunsteiere selv som stiller ut og tilbyr ett eller flere av sine bilder. 

Les mer her.

Praktisk informasjon

De som ønsker å tilby kunstverk på auksjonen, kan levere bildene direkte til Jacobsenbrygga søndag 1. mai mellom kl 15:00 og 18:00 og mandag 2. mai mellom kl 12:00 og 18:00. Deretter vil utstillingen være åpen hver dag fra tirsdag til lørdag.

Lørdag 7. mai kl 13:00 gjennomføres kunstauksjonen. Tilbyderne setter selv sin utropspris, og evt en minstepris, men vi i Galleria kunstfestival hjelper deg gjerne med å vurdere pris på kunstverket. Galleria kunstfestival organiserer det formelle og praktiske rundt et evt salg, og tar 30% av salgssummen i formidlingsandel. Interesserte tilbydere bes melde sin interesse til post@galleria.no.